Menu

Aangesloten

Aangesloten
Wouter Vreede
Aangesloten
Sander Koops
Aangesloten
Edgar kleinnibbelink
Aangesloten
Auke Latour
Aangesloten
Milo van der Kruis
Aangesloten
Marchel Tissingh
Aangesloten
Klaas Durk Toonen
Aangesloten
Irene Reinders
Aangesloten
Edward Koopmans
Aangesloten
Sander de Boer
Aangesloten
Eward Bolhuis
Aangesloten
Marc Segers
Aangesloten
Pascal Dufour
Aangesloten
Jeroen Benjamens
Aangesloten
Haiko Middeldorp
Aangesloten
Arjen Olthof
Aangesloten
Tjeerd van Dijk
Aangesloten
Rene de Vries
Aangesloten
Johan Post
Aangesloten
Thirza Geuze
Aangesloten
Frans Bakker
Aangesloten
Raymond Oosterwijk
Aangesloten
Martin Deiman
Aangesloten
Benny van Wijngaarden
Aangesloten
Tjeert Jan Vaatstra
Aangesloten
Peter Huisman
Aangesloten
Erik Stanneveld
Aangesloten
Wessel Overdijk

Login

 

Spelregels

Spelregels TestNetwerk

De 3 pijlers van TestNetwerk

  • Netwerken Commerciële instelling
    Weten wat je aan iemand anders hebt op zakelijk vlak. Elkaar waar mogelijk aan werk helpen. Samen initiatieven ondernemen om (nieuwe) business te genereren.
  •  
  • Kennisuitwisseling / Kennis delen
  • Elkaar over onderwerpen binnen zijn/haar vakgebied vertellen, zodat anderen er wat van kunnen opsteken. Bijv. uitleg over methoden/technieken en dus niet alleen bedrijfspresentaties.
  •  
  • Gezelligheid / fun
  • Dat wat je binnen een bedrijf aan collegialiteit hebt en als kleine zelfstandige misschien mist vind je wel binnen het netwerk. Elkaar persoonlijk leren kennen door leuke dingen te doen.

Bijeenkomsten van het netwerk

We organiseren circa 8 keer per jaar een bijeenkomst. Ieder lid kan een onderwerp, activiteit of spreker aandragen. Bijeenkomsten worden op wisselende dagen van de week (ma t/m do) gehouden. Per bijeenkomst is er een organisator die de avond invult, afspraken met de spreker maakt, agenda opstelt, lokatie en eten regelt etc. etc.
De bijeenkomsten met een spreker over een bepaald onderwerp hebben qua tijdsindeling grofweg de volgende agenda: Inloop vanaf 17.30 uur. Spreker van circa 18.00 tot max. 19.30 uur. Aansluitend eten.
Maar uiteraard kan hier van afgeweken worden, als de activiteit daar om vraagt.

Wie worden en wie blijven lid van het netwerk?

Lid worden mensen die als zzp-er (dus zelfstandige zonder personeel) actief zijn in de zakelijke dienstverlening op het vlak van software testen. Ook als je met 2 personen samen een nieuw bedrijf start ben je welkom.
Introductie binnen het netwerk gebeurt altijd via één van de leden.

Als je bedrijf later groeit, kun je lid blijven van het netwerk, maar alleen als directeur kom je naar de bijeenkomsten van het netwerk. (je mag dus bijv. niet de accountmanager op pad sturen).

Als je drie keer op rij niet reageert op uitnodigingen, dan word je eveneens van de ledenlijst verwijderd. Blijkbaar ben je dan niet geïnteresseerd genoeg.

Lid blijven de mensen die ook actief bij het netwerk betrokken zijn. Iedereen wordt geacht 50% van de georganiseerde bijeenkomsten te bezoeken. Dit vinden we nodig om elkaar echt goed te leren kennen. Als je maar 1 of 2 keer per jaar komt, dan is dat niet het geval. Eén keer per jaar worden de niet-actieve leden verwijderd. Dit wordt door de organisatoren besloten.

Kosten van het netwerk

Er zijn geen vaste kosten om lid te zijn van het netwerk. Elke bijeenkomst kost geld. Dit wordt gedeeld door degenen die zich hebben aangemeld voor de bijeenkomst. Al je je hebt aangemeld en je kunt toch niet komen (door wat voor reden dan ook) ben je dus wel kosten verschuldigd. Dit is vooral omdat de zaal en het eten meestal een paar dagen vooraf gereserveerd moet worden. Als je niet blijft eten en er voor jou geen etenskosten in rekening worden gebracht, zullen alleen de overige kosten (bijv. zaalhuur, koffie/drankjes) worden gefactureerd. De organisator van de avond betaalt de rekening en stuurt de deelnemers een factuur per email. 

Organisatoren TestNetwerk

Het netwerk is in 2010 gestart door Johan Post, Martin Deiman, Arjen Olthof, Raymond Oosterwijk, Benny van Wijngaarden en Peter Huisman.
Uiteraard is iedereen welkom om suggesties voor bijeenkomsten aan te dragen. Het netwerk is niet alleen van en voor de leden, maar vooral ook door de leden.

Grip on Service BV, het bedrijf van Gerben Bokma, beheert de website en regelt de administratie.
Grip on Service is goed in bouw en onderhoud van Delphi programma omgevingen en database omgevingen, Webapplicaties en websitebouw, VOIP, netwerk omgevingen en Netwerk ondersteuning. Zie voor meer informatie www.griponservice.nl.